Velkommen....

Velkommen Inn i mitt lille galleri. Ønsker du å bestille ta kontakt på tonesbilder@hotmail.com (Maler også på bestilling)

Om meg

Tone Dass Arnestad
Jeg er en jente på 44 år som dyrker min store lidenskap og hobby nemlig det å skape og male. Jeg blir inspirert av alt rundt meg. Er veldig glad i ord og tekst og et bilde kan ofte bli til rundt en tekst. Jeg begynte å male som ung men ga meg men i de siste voksenårene mine har jeg tatt en del malerkurs og begynt på igjen. Jeg ønsker at mine bilder skal "gi"noe, det være seg et ord, farver eller motivet som skal treffe deg. Et motivasjonsbilde eller et bilde som kan gi deg og dine en påminnelse på kjærlligheten vi alle har i og rundt oss, selv om den til tider kan være litt "usynlig"
Jeg liker også å male og lave bilder som passer inn i interiør trenden. Jeg er opptatt av trender og interiør så titt og ofte får jeg ånden over meg og laver trend bilder som passer inn i sesongens interiør trender & farver.
Hjerte bildene mine er også veldig godt mottatt, på første utstilling med disse ble alle solgt. Visjonen bak hjertebildene mine er at vi må ikke glemme kjærligheten i hverdagen, det være seg til en god venn, love of your life, dine barn , foreldre ja you name it..... Det kan være et ord eller en tanke men uansett hvor platt det kan høres ut så Glem det så aldri. :)
Jeg bruker forskjellige teknikker, en av de er en metode jeg lærte av en gammel maler som lærte meg å blande en materiell blanding som gjør at strukturen i bildene blir vedig spesielle. Takk <3
Høsten 2012 starter jeg også på et større kunst prosjekt som er i en litt annen stil :) Dette er i samarbeid med 1 annen kunstner, mer onfo om dette kommer senere. 
De fleste bilder er i acryl på lerret. Mixed art. Jeg lager i alle forskjellige strl. Maleprosessen består av flere deler, fra ide til ferdig produkt. De fleste bildene har jeg brukt en god del tid på før jeg bestemmer at NÅ er det ferdig...Jeg jobber innen mixed art som er forskjellige former og strukturer.


Den lille utdannelsen jeg har innen kunst er .
2009-2011 : Nydalen kunstskole .
2002-2004 i lære hos Gerd Hoff
I tillegg har jeg tatt diverse malekurs innen bla teknikker som ikon maling i hellas og ikke minst livets skole som har lært meg å male i de fleste farve nyanser :)  

MIn store drøm er å ta  steget fullt ut og virkelig tørre å male det jeg vil...

Av annen utdannelse er jeg utdannet innen reiseliv. Har jobbet på flyplass med mennesker i mange år. Den kreative siden min har alltid eksistert men det og tørre og tro på at dette går ja det har først kommet i de siste årene :)